Mafiaenshevn


Mafiaenshevn Designet til spillet imponerer ved første øyekast, men etter å ha spilt litt ser man at spillet mangler noe dybde. Funksjonene er ganske statiske, og det er lite variasjoner i spillet. Oppdragene er ganske rett fram. Likevel har spillet en aktiv ledelse, og stort potensiale!

Et helt greit spill dersom man er ute etter et standard mafiaspill. Spillet sliter litt med inflasjon, og har i hovedsak yngre spillere.

Mafiaenshevn er godt markedsført rundt om på nettet, og du legger fort merke til det. Vi skulle gjerne sett at spillet var litt mer avansert og hadde litt mer enn kun klikk-og-vent-funksjoner. Men dette er absolutt et av de mer aktive og levende mafiaspillene.

Klikk her for å gå til spillet!

650     537 

Skriv en kommentar til spillet!

Vi håper du vil dele dine erfaringer eller tanker om dette spillet ved å skrive en kommentar under:Skrevet av Badass4lifebro 8. july klokken 23:22:
ledelsen på detta spillet er korrupt, jeg drepte en leder av familie som en moderator i spillet satt rådgiver i (på sin vanlig spiller bruker) og han jeg drepte var også god venn av Admin noe jeg var klar over.

Dagen etter når jeg kommer hjem i 20. tia om kvelden er 40stk av venna mine deaktivert, 5 min etter jeg logger på er jeg også det, grunnet \'juks\'. Joda sendte en link over skype som gjorde at han slapp inn ett medlem, men igjen ting som skjer over skype KAN IKKE BRUKES som bevis, og en spiller har selv ansvar for hvilke linker en går innpå, dette har admin selv sagt i tidligere tilfeller av liknende saker.

Skrevet av MaylenAlice 18. august klokken 20:39:
Jeg ble deaktivert 2 ganger. Den andre gangen ble jeg IP bannet.

Grunnen:
Jeg har ei lillesøster som spiller, ble tatt for multi.
Da jeg sa ifra ble jeg IP bannet fordi admin mente jeg \"Løy om mine multibrukere\"

Anbefalles ikke hvis dere har søsken som spiller, da kan det gå dårlig for seg ! :)

Skrevet av xXSnuS01 17. mai klokken 18:14:
Ikke spill MafiaensHevn jeg ble banna fordi jeg ranka fort... Cenezo=Administrtoren sa jeg brukte bot for og ranke så fort også banna han meg .. IKKE PRØV DETTE DET SUGER!!!!!!!!!

Skrevet av Kristian 12. februar klokken 16:09:
dette spillet har elendig support


Det er ikke vårt problem, desverre..
Sendt i dag, kl 16:06.

Det går ikke, det er umulig og sende melding til 4 siffer nummer i norge fra utlandet


Mottatt i dag, kl 13:25.

Du må sende inn en melding for å verifisere deg.


Sendt i dag, kl 13:25.

jeg kan ikke verifiere kontoen min sinde jeg får tiden bor i sverige og har ikke lyst å sette i det norske kortet og bruke 10 kroner på og sende en melding
__________________________________________________________


Mottatt i går, kl 22:53.

Fargeblind? Det har da ikke noe å si om en er fargeblind på et slikt bilde.
Sendt i går, kl 22:53.

er det mulig får dere og bytte ut antiboten med noe som har større kontrast siden den er extremt tungvind får meg som er fargeblind?


Skrevet av Oluf 18. september klokken 22:57:
Nei, det er gay og stygt.

Skrevet av Christian 16. januar klokken 20:34:
Mafiaens hevn er det beste nettspillet jeg vet om, har prøvd det meste. :D