Mafiazone.org


Mafiazone.org Mafiazone har eksistert som spill i over halvannet år, under flere ulike domener. I starten var det kjent under blant annet mafiaz.org.

Livet til spillet kan sies å ha vært nokså turbulent. En del nedetider, skifte av eiere, for å nevne noen av årsakene.

Det første som slår en er likevel at spillet fra bunnen av er nokså gjennomført. Moderne webdesign og god bruk av javascript gjør at brukergrensesnittet er intuitivt og godt å bruke (vi vil påstå at fargene er litt for mørke, men det er en bagatell).

Vi har ikke gått langt nok inn i spillet til å si noe om hva som befinner seg bak den pene fasaden. Likevel tyder ting på at dette kan være et spill som er verdt å teste ut mer.

Noen spørsmål man selvsagt sitter igjen med er: Kommer dette spillet til å vare? Er eierne kompetente nok til å utvikle og drive spillet videre og skille det ut fra mengden av alle andre spill?

Vi er spente på fortsettelsen.

Klikk her for å gå til spillet!

51     95 

Skriv en kommentar til spillet!

Vi håper du vil dele dine erfaringer eller tanker om dette spillet ved å skrive en kommentar under:Skrevet av TheBeast 24. mai klokken 15:20:
Bra spill det der.

Skrevet av Svar til: JaJa 31. mars klokken 13:55:
Stemmer at du kan kjøpe det på mn-shop, ja. Bare at da får du et rumersk spill og mange bugs! MafiaZone har ryddet opp i nesten alle bugsene, og skal snart ha nytt design.

Skrevet av JaJa 16. mars klokken 18:59:
Visst dere vil kjøpe dette scripte så er det for salgs på denne siden:

http://mn-shop.net/scripts/ngmafia-browser-based-game-script