Nordicmafia


Nordicmafia Nordicmafia var utrolig populært og nærmest enerådende på markedet for 5-6 år siden. Til tider var det flere tusen spillere pålogget samtidig.

Dessverre vedlikeholdes ikke spillet lenger, og ledelsen er stort sett inaktiv. Det florerer med bugs, multier, bot-programmer og annet som gjør at man ikke lenger har noen glede av å spille.

I nyere tid har ledelsen sporadisk vist seg, og til tider prøvd å redde spillet. Stort sett har dette kun blitt til enkelttilfeller, og har ikke blitt fulgt opp.

Klikk her for å gå til spillet!

257     262 

Skriv en kommentar til spillet!

Vi håper du vil dele dine erfaringer eller tanker om dette spillet ved å skrive en kommentar under:Skrevet av Gammel NM spiller 3. august klokken 14:43:
Håper dette spille kommer opp igjenn!

Skrevet av King_Luke 19. mai klokken 1:09:
Jeg husker godt dette spillet. Synes det var tidenes beste spill og tidsfordrivende spill! Dessverre mistet jeg ganske fort lysten da spillet gang på gang skulle resette alle rankene til folk. Etter å ha jobbet så hardt for å oppnå gode resultater forsvant lysten plutselig da jeg var laveste rank igjen.... Håper spillet kommer opp igjen og at det kan fungere slik flest av oss husker det, og uten alle de nye programmer og funksjoner som liksom skal gjøre spillet \"bedre\"...

Skrevet av ExoticZ 5. mars klokken 20:07:
OMFG DÅRLIG

Skrevet av :( 4. mars klokken 23:14:
Ser ut til at den er borte for godt:(

Skrevet av Av 5. februar klokken 13:45:
Kommer det noen sinne igjen?

Skrevet av joakim 21. januar klokken 21:32:
Syns det er veldig trist spille ikke fungere lengre. Var kun dette jeg ville spille. Hva kjempe kjekt og artig. hyggelig mennesker vi møtte. Hilsen gutt 22 som spilte dette spille daglig og aktivt

Skrevet av Ruff | Kim 23. desember klokken 6:29:
NM er lagt ned!

Skrevet av NMspiller 16. desember klokken 16:05:
For dere som er innom denne siden fremdeles (om det er noen), så vil jeg meddele dere at NM starter opp igjen i Januar.

Skrevet av DBD 14. november klokken 12:34:
Hei. Jeg heter Trond og mitt nickname er DBD. På nordicmafia. Legendarisk Gudfar eide kulefabrikk og gjeng. Nightmare som ble skiftet til Satans Engler. Jeg har vært gjennom nm hele tiden. Ble moddet av Sondre - Liar - Kex - Dead listen er lang for alle multiene han hadde. Han fikk meg moddet. På grunn av: Korrupt mod. Men uansett kan ikke sitte her å surte. Tar meg en øl jeg (Y)

Men uansett det jeg ville si Nordicmafia begynne snart. Jeg håper vi alle kan begynne å spille som bare faen!

Begynn! i ventetiden ta dere en kald pils!skååååååååååååååål!

Skrevet av Tutti. 11. mars klokken 21:54:
06 tiden, magisk!