Nordicmafia.me


Nordicmafia.me DETTE SPILLET HAR BYTTET NAVN TIL NORDICMAKTEN.COM. INFORMASJONEN PÅ DENNE SIDEN BEVARES AV HISTORISKE ÅRSAKER.

_______

Spillet har fått overraskende mye oppmerksomhet, noe som trolig skyldes at det er en ren kopi av det en gang svært populære spillet Nordicmafia.net.

Spillmessig er det nesten helt likt forgjengeren, og man kan diskutere frem og tilbake om forgjengeren egentlig var noe spesielt bra. Ekstremt mye har skjedd i spillverdenen siden 2005, ny teknologi er tatt i bruk og spillere generelt forventer mye mer GUI-funksjonalitet selv i et tekstbasert spill.

Om man likevel setter pris på en kopi av en klassiker fra midten av 00-tallet, er vi fortsatt skeptiske på en del områder.
- Har nordicmafia.me rettigheter til å kopiere nordicmafia.net sitt konsept, varemerke og design? Vil spillet bli saksøkt og måtte legge ned når rettighetshaverne til .net-versjonen oppdager .me-versjonen?
- Er skaperne bak nordicmafia.me i stand til å drive et større mafiaspill? Vi er noe skuffet over seriøsiteten vi observerer. En poengfunksjon der man må overføre penger til konto til admin vitner lite om et spill der fundamentet er stødig nok til videre drift. Det samme gjelder nullstillingen av verdier som skjedde få dager etter restarten for ikke å snakke om at restarten ble utsatt en uke pga dårlig server. Vi ser også at de har konkurranser på facebooksiden som bryter med facebooks retningslinjer, noe som vitner om lite rutinerte og erfarne driftere av spillet.
- Selv om spillet er en kopi, er det ikke samme kode og algoritmer som ligger i bunn. Skaperne har kodet spillet på nytt, så nært opp til det originale spillet som de overhode klarer. Dette fører til at alle funksjoner ikke har blitt ferdige, og at det finnes store svakheter og bugs som det originale spillet brukte flere år på å rette opp med smarte (og usynlige) løsninger, men som ikke kan kopieres uten at man har tilgang til den originale koden.

Vår spådom: Dette spillet lever ikke lenge, og er for alt vi vet en ulovlig kopi av et innarbeidet varemerke. Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet!

Klikk her for å gå til spillet!

75     118 

Skriv en kommentar til spillet!

Vi håper du vil dele dine erfaringer eller tanker om dette spillet ved å skrive en kommentar under:Skrevet av En spiller 3. desember klokken 8:30:
Spillet er fortsatt oppe og går, og det er mye som skjer der. Ledelsen er aktiv, og spillet har tett oppunder 400 spillere pålogget på kveldstid. Det har vært en grei økning i aktivitet i det siste.

Skrevet av følger med 12. februar klokken 16:57:
Lederne i spillet har nå valgt å bruke Branco og Carlito som nick i spillet for å prøve å lokke til seg uvitende folk til spillet på den måten. Dette er bare patetisk og dumt gjort av de. Thomas sitter også bak spakene enda, så han er ikke borte fra spillet.

Skrevet av Jupp 23. januar klokken 19:40:
De har nå valgt å ta en RS.

De har heller ikke lagt frem bevis osv som de lovte spillerne tidligere

Skrevet av Spiller 14. januar klokken 10:17:
Nå er det gjennomført flere tiltak på spillet, en administrator har gått fra stillingen, juksemakere er deaktivert/modkillet og mye annet. Samtidig jobbes det med å gjenopplive de som ble drept med juks. Føler det absolutt er verdt å gi spillet en sjanse. Det gamle domenet, nordicmafia.me, videresender oss nå til det nye - nordicmakten.com. Design osv. er fortsatt den samme.

Skrevet av Admin Mafiaspill.net 2. januar klokken 14:26:
Nokså interessant at spådommene våre var ganske korrekte:

Her er siste annonsering fra Nordicmafia.me, som nå sliter med korrupte admins og problemer med domenet/varemerket:

Som en følge av kaotiske tilstander (les: rykter, beskyldninger, konflikter, avdekkelser, m.m.) det siste døgnet, har vi inntil videre stengt spillet. Denne nedetiden vil vedvare de kommende dagene, noe som skyldes endringer på følgende fronter:

- Ledelsen (avsettelser og nyinnsettelser: Smash trekker seg som administrator av personlige grunner. Nærmere forklaring på dette vil komme når spillet gjenåpnes. Tidligere senior-moderator Master IQ/Lucifer vil ta over som administrator, og bistå Issa på øverste plan. Det vil også bli satt inn en ny utvikler som skal ta over stillingen til Unix. Flere endringer ifm ledelsestrukturen kan komme).

- Domenenavn (loven pålegger oss å endre navn, da vi ikke har lisens på merkenavnet \"Nordicmafia\". Dette må vi dessverre etterkomme. Nytt navn vil derfor komme om ikke lenge).

- Rutiner (det vil bli innført strengere rutiner mtp ledelsen. Det samme gjelder overvåking av både spiller- og moderatorhandlinger. Juks, korrupsjon og forskjellsbehandling skal slås hardere ned på).

Vi beklager ulempene nedetiden og endringene medfører, men satser på at resultatet omsider blir bra. I skrivende stund kan vi ikke gi et eksakt tidspunkt for når gjenåpning finner sted, men dette vil vi komme tilbake til så fort det lar seg gjøre.Skrevet av NO 2. januar klokken 0:07:
Her kommer det litt info om Nordicmafia.me
Han som er Admin der han sier at det er en utvikler som har lagt ned spillet men egentlig så er det noe mer. med en gang spillet ble lagt ned så kom det her spillet opp
http://nordicmafia.org/
https://dbsearch2.patentstyret.no/Search.aspx?forsidesoek=nordicmafia
appunity.net/img/korrupsjon.png

ikke noe vist og lese om det her mere spillet.Skrevet av Birth 2. januar klokken 0:01:
http://appunity.net/img/korrupsjon.png

Enough said.

Skrevet av kan være det samme 30. desember klokken 14:28:
NM.me sin ledelse er korrupt og de endrer reglene frem å tilbake bare for å gjøre slik at vennene deres kommer seg lengst mulig, de klapper venner av de som jukser på skulderen.

Så anbefaler ingen å begynne å spille dette igjen å dersom du allikevel skulle finne på å prøve spillet så for all del ikke bruk ekte penger på å kjøpe poeng for det har du ikke noe igjen for senere da vennene til ledelsen kan kjøpe slikt for spillepenger med støtte fra ledelsen, så alle som bruker ekte penger blir faktisk lurt på spillet

Skrevet av Gamel 16. november klokken 16:07:
Jeg håper inderlig at dette spillet blir lagt ned, det er null respekt for eieren av Nordicmafia som falt fra oss for et par år tilbake. Hvor skal folk sitte og lage en kopi av andre nettspill for og prøve og tjene penger, spørr du meg er dette svarte penger og dem bør saksøkes!

Skrevet av Gammel spiller 16. november klokken 16:07:
Jeg håper inderlig at dette spillet blir lagt ned, det er null respekt for eieren av Nordicmafia som falt fra oss for et par år tilbake. Hvor skal folk sitte og lage en kopi av andre nettspill for og prøve og tjene penger, spørr du meg er dette svarte penger og dem bør saksøkes!

Skrevet av Iku 26. oktober klokken 15:16:
Dere undergraver deres egen troverdighet med denne såkalte \"vurderingen\" av Nordicmafia. I stedet for å trekke fram en mer detaljert forklaring rundt spillets funksjoner, presterer dere av alle ting å fokusere på varemerket og ukorrekte påstander om bugs.

Først og fremst er det ikke opp til dere som ekstern mafiaguide å vurdere hvorvidt denne Nordicmafia-versjonen bryter med Åndsverkloven. Spillet er oppe og åpent, og er i så måte å betrakte som lovlig. La heller rettsvesenet avgjøre spørsmål om lovbrudd.

Dessuten stiller jeg spørsmålstegn ved følgende utsagn: \"(...) det finnes store svakheter og bugs som det originale spillet brukte flere år på å rette opp\". Hvor i all verden stammer dette fra? Et sånt utspill vitner om manglende innsikt fra deres side. Dere presenterer spillet som infiltrert av feil, når realiteten er helt motsatt.

Dette er langt i fra en profesjonell og objektiv guide fra deres side - snarere en direkte svartmaling av Nordicmafia.me.

Realiteten: Spilleraktiviteten øker for hver dag. Nye funksjoner lanseres jevnlig, og eventuelle feil og mangler tas tak i. Mye er likt NM.net, i tillegg til enkelte forbedringer og en aktiv og kompetent ledelse.